Close

Szeretnéd a legtöbbet kihozni ingatlanod értékesítéséből?

Ezt a lehetőséget érdemes lesz megfontolnod!

Értékesítési csomag

Az ember életében egy óriási lépés az ingatlanának, a legnagyobb vagyontárgyának az értékesítése. Tudjuk, hogy valószínűleg nehéz időszak ez most számodra, de szeretnénk egy különleges lehetőséget felajánlani, hogy a lehető leggyorsabban és legnagyobb haszonnal tudd eladni az ingatlanodat. 


Egy átfogó ingatlanértékesítési csomagot szeretnénk felkínálni, mely az értékbecsléstől egészen a birtokátadásig terjed. Nem fényképeket és egy hirdetést adunk, hanem az ingatlanod stratégiai értékesítését!


A hirdetésében, vagy esetleg csak az adásvételben lenne szükséged segítségre? Az ingatlan eladás kezdetétől egészen a végéig tudunk segíteni. Neked mire lenne szükséged?

Miről is van szó?

01 - Inicializálás

Egy konzultáció alkalmával elbeszélgetünk a lakáspiaci aktualitásokról, az árakról, a városrészek helyzetéről, a finanszírozási lehetőségekről és a piac várható jövőbeli változásairól. Illetve átbeszéljük az elképzeléseidet és a terveidet az ingatlanod eladásával kapcsolatosan.

02 - Felmérés

Egy helyszíni találkozás keretében felmérjük az ingatlanodat. Diagnosztizáljuk a műszaki állapotát, felvesszük a méreteit, és a segítségeddel átbeszéljük a fontosabb eseményeket az ingatlanod történetében. Az ingatlan és adott esetben a társasház jogi, pénzügyi, és közművekkel kapcsolatos helyzetéről is információt kérünk. Ezek alapján elkészítünk egy Ingatlanértékesítési szakvéleményt, ami segítségével biztos alapokkal indulhatsz az ingatlanod marketingjének.

03 - Felkészítés

Segítünk felkészíteni az ingatlanodat, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki belőle!

04 - Marketing

Elkészítjük a lakásod marketing portfólióját. Átgondoljuk az ingatlanod pozitívumait, melyekre felépíthetjük a marketing stratégiát, illetve a negatívumait, melyek kezelése, ellensúlyozása a leendő érdeklődők szemében nagyon fontos lehet. Egy helyszíni találkozás alkalmával lefotózzuk, illetve egy virtuális túrát készítünk az ingatlanodról.

05 - Bemutatás

Felhelyezzük és koordináljuk az ingatlanod hirdetéseit. Fogadjuk a beérkező megkereséseket, és közösen lefoglalt időintervallumokba szervezzük a lakásbemutatásokat. Az érdeklődőkről adatbázist készítünk, és folyamatosan kapcsolatot tartunk velük.

06 - Adásvétel

Kezeljük a kapott árajánlatokat és képviselünk a szerződés megkötésekor. A sikeres adásvételi szerződés után gondoskodunk arról, hogy a tulajdonátruházás és a birtokátruházás gond nélkül zajlódjon le. Átadjuk a közműveket és a kulcsokat az új tulajdonosnak, ha a szerződésben előírtakat mind teljesítette.

Mit fogunk adni?

Mi olyan odaadással kezeljük az ügyedet, ahogy azt korábban gépészmérnökként elvárták tőlünk a legnagyobb autóipari márkák.

Mennyi az annyi? Kérj tőlünk ajánlatot!

Nincs ködösítés: az igényeid alapján, precízen összeállított árajánlat alapján bizonyosodhatsz meg róla, hogy tételesen mi mennyibe is kerül, és pontosan mit is nyújtunk neked.

Ezt most tényleg érdemes lesz megfontolnod!

Teljes körű garanciát vállalunk

Amit csinálunk, abban száz százalékig biztosak vagyunk. Épp ezért teljes körű pénz-visszafizetési garanciát vállalunk az általunk elvégzett munka után. Ha nem vagy elégedett, akkor a teljes árat visszafizetjük Neked!

Mire vársz még? Hiszen nincs vesztenivalód 🙂

Az űrlap kitöltésével tudod felvenni velünk a kapcsolatot. A kitöltés után fel fogunk keresni a megadott elérhetőségeden, hogy átbeszélhessük a részleteket.


Mi az elérhetőséged?

Mire lenne szükséged?
01 - Inicializálás02 - Felmérés03 - Felkészítés04 - Marketing05 - Bemutatás06 - Adásvétel

Készen állsz?