Close

Eladnád az ingatlanod?

Az ingatlanpiac erdejében könnyű eltévedni, de mi segítünk! 

Segítünk, hogy a lehető legjobb áron, és a leggyorsabban adhasd el lakóingatlanodat.

  • Megalapozott árstratégiával vághatsz bele az eladásba, hogy ne veszíts pénzt, de ne is ragadjon be az ingatlanod!
  • Ingatlanod marketingje biztos kezekbe kerül, nincs több fejtörés a fotózással, alaprajzkészítéssel, hirdetéskezeléssel!
  • Nincsenek frusztráló és véget nem érő telefonhívások és lakásbemutatások!
  • Az adminisztratív problémák már a múlté!
  • Jogilag és pénzügyileg is biztonságban tudhatod magad!

Miről is van szó egészen pontosan?

A hirdetésében, esetleg csak az adásvételben lenne szükséged segítségre? Az ingatlan eladás kezdetétől egészen a végéig tudunk segíteni. Neked mire lenne szükséged? 😉 

Egy konzultáció alkalmával elbeszélgetünk a lakáspiaci aktualitásokról, az árakról, a városrészek helyzetéről, a finanszírozási lehetőségekről és a piac várható jövőbeli változásairól. Illetve átbeszéljük az elképzeléseidet és a terveidet az ingatlanod eladásával kapcsolatosan.

Egy helyszíni találkozás keretében felmérjük az ingatlanodat. Diagnosztizáljuk a műszaki állapotát, felvesszük a méreteit, és a segítségeddel átbeszéljük a fontosabb eseményeket az ingatlanod történetében. Az ingatlan és adott esetben a társasház jogi, pénzügyi, és közművekkel kapcsolatos helyzetéről is információt kérünk. Ezek alapján elkészítünk egy Ingatlanértékesítési szakvéleményt, ami segítségével biztos alapokkal indulhatsz az ingatlanod marketingjének.

Segítünk felkészíteni az ingatlanodat, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki belőle!

Elkészítjük a lakásod marketing portfólióját. Átgondoljuk az ingatlanod pozitívumait, melyekre felépíthetjük a marketing stratégiát, illetve a negatívumait, melyek kezelése, ellensúlyozása a leendő érdeklődők szemében nagyon fontos lehet. Egy helyszíni találkozás alkalmával lefotózzuk, illetve igény esetén levideózzuk a lakást. 

Felhelyezzük és koordináljuk az ingatlanod hirdetéseit. Fogadjuk a beérkező megkereséseket, és közösen lefoglalt időintervallumokba szervezzük a lakásbemutatásokat. Az érdeklődőkről adatbázist készítünk, és folyamatosan kapcsolatot tartunk velük.

Kezeljük a kapott árajánlatokat és képviselünk a szerződés megkötésekor. A sikeres adásvételi szerződés után gondoskodunk arról, hogy a tulajdonátruházás és a birtokátruházás gond nélkül zajlódjon le. Átadjuk a közműveket és a kulcsokat az új tulajdonosnak, ha a szerződésben előírtakat mind teljesítette.MIRE VÁRSZ MÉG?

Image is not available

Amit csinálunk, abban száz százalékig biztosak vagyunk. Épp ezért a szolgáltatásunkra teljes körű pénz-visszafizetési garanciát vállalunk!

Ez mit jelent? Legyen szó bármely szolgáltatásunkról, ha a végén, vagy akár közben nem vagy elégedett velünk, és inkább nem folytatnád a közös munkát, a pénzed teljes részét visszafizetjük neked.

Sőt, szolgáltatásaink jelentős részénél lehetőséget biztosítunk, hogy ingyenes kipróbálhasd. Majd csak ezután kell döntened, hogy valóban igényt tartasz rá.

Slider