Close

Biztosra akarsz menni a lakásvásárlással?

Ezt a lehetőséget érdemes lesz megfontolnod!

Ingatlandiagnosztikai szakvélemény

Az ember életében egy óriási lépés egy lakás megvásárlása. Tudjuk, hogy valószínűleg nehéz időszak ez most számodra, de szeretnénk Neked egy különleges lehetőséget felajánlani a nagy döntés meghozatala előtt. 

Egy átfogó műszaki, jogi és gazdasági diagnosztikai csomagot szeretnénk felkínálni a kiszemelt lakásról. A diagnosztika segítségével megbizonyosodhatsz arról, hogy nem veszel zsákbamacskát, a lakásnak nincs semmilyen rejtett buktatója!

Miről is van szó?

Műszaki diagnózis

Egy helyszíni bejárás során felmérjük a lakás műszaki állapotát, adott esetben pedig műszeres diagnosztikát is elvégzünk. Ha nagyobb problémát észlelünk, összekötünk a megfelelő szakemberrel, hogy a végére járjunk a dolgoknak. A bejárás során a lakás funkcionális állapotát is rögzítjük: elkészítjük a pontos alaprajzot, a tulajdonos közbenjárásával kiszámoljuk a lakás várható fenntartási költségeit, valamint felhívjuk a figyelmedet az esetleges hangszigetelési és szellőzési problémák veszélyére is.

Jogi átvilágítás

A lakás és a társasház jogi állapotát átvilágítjuk. A tulajdoni lapot, a tulajdonos lehetséges tőketartozását, a közműves nullás igazolásokat, valamint az elővásárlási jogokat ellenőrizzük. A közös képviselő és a gondnok közbenjárásával pedig igyekszünk a társasházról minden lényegest megtudni: az anyagi helyzettől egészen a lakóközösségig.

Ármeghatározás

Megállapítjuk a lakás reális piaci árát, ami nagy segítség lesz a jó alkupozíciók kiharcolásához. Listázzuk a lakás objektív előnyeit és hátrányait, hogy segítsük a döntésedet. Igény esetén pedig felújítási költségeket is tervezünk, illetve felújítási alternatívákat készítünk, hogy a legtöbbet kihozhasd a lakásból.

Mit fogunk adni?

Mi olyan odaadással kezeljük az ügyedet, ahogy azt korábban gépészmérnökként elvárták tőlünk a legnagyobb autóipari márkák. Egy mindenre kiterjedő jegyzőkönyvet készítünk a lakásról.

A teljes diagnosztikai szakvélemény ára csupán 49 990 Ft.

Esetleg több kiszemelted van, és nem tudod melyik a számodra legjobb vétel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk, és egyedi árajánlatot készíthessünk Neked!

Ezt most tényleg érdemes lesz megfontolnod!

Teljes körű garanciát vállalunk

Amit csinálunk, abban száz százalékig biztosak vagyunk. Épp ezért teljes körű pénz-visszafizetési garanciát vállalunk az általunk elvégzett munka után. Ha nem vagy elégedett, akkor a teljes árat visszafizetjük Neked!

Sürgős helyzetek

Tudjuk, hogy sokszor gyorsan kell lecsapni a legjobb vételekre, és nagyon kevés az idő a hezitálásra. Így adott esetben 48 órán belül is el tudjuk végezni a felmérendő lakás diagnosztikáját.

Mire vársz még? Hiszen nincs vesztenivalód 🙂

Az űrlap kitöltésével tudod felvenni velünk a kapcsolatot. A kitöltés után fel fogunk keresni a megadott elérhetőségeden, hogy átbeszélhessük a részleteket.