Close

Ismerj meg minket!

RÓLUNK

IngatlanRevü

Ingatlanról, élesen! Az IngatlanRevü egy általunk gondozott online ingatlan magazin. Egy kedves jogász barátunk társaságában ingatlanokkal kapcsolatos kérdésekről rántjuk le a leplet és nézünk utána részletesen, hogy naprakész és hasznos információkat, illetve tanácsokat kaphassanak az olvasóink.

Interjúk, esettanulmányok, hírelemzések, különböző gazdasági és műszaki elemzések, illetve kutatások, valamint tanács és tipp jellegű cikkeket publikálunk.

Innovatív megoldások

A Te elégedettséged a mi sikerünk kulcsa, így nagy hangsúlyt fektetünk a felelősségvállalásra, illetve a folyamatos innovációra: a mérésre és tanulásra, valamint az ezek alapján történő fejlesztési lépésekre. 

Kulcsszavaink: folyamatos megújulás és fejlődés, magas technológiai és technikai ismeretek, aktualitások követése, emberközpontúság, nyer-nyer megoldások.

Nevünk

A VESTAGO a „vesta” és az „agora” szavakból alkotott szójáték, amely az ingatlan kettős szerepét jelképezi az életünkben. A Vesta – a családi tűzhely és az otthon istennője – az ingatlanunk és az otthonunk érzelmi szerepének fontosságára utal. Az agora – a piactér és a városközpont – az ingatlanunk, mint az egyik legfontosabb vagyontárgyunk gazdasági üzenetét szimbolizálja.

Kotán Gábor
Kotán Sándor
Csapat

Az ember saját magán tapasztalja meg először az ingatlanpiac nehézségeit. Ezzel mi is így voltunk, amikor évekkel ezelőtt megvásároltuk első ingatlanunkat. Azóta a paletta, és vele együtt a tudásunk is egyre csak bővül.

A hatékony és minőségi eredmény előállításban a gépészmérnöki és ingatlanközvetítői jártasságunk, valamint több éves projektvezetési tapasztalatunk segít.

Hisszük, hogy szolgáltatásunkkal értéket tudunk teremteni ügyfeleinknek, ami által őket és velük együtt a környezetünket is előrébb tudjuk segíteni.

KÜLDETÉSÜNK

Lakhatás

A lakhatás válságokon átívelő, mindenkit érintő, örökké megoldásra váró feladat. Viszont mi igenis hiszünk abban, hogy mindenkinek jár egy otthon.

Szeretnénk a magyarországi emberek lakhatását segíteni, hogy egyre kevesebb embernek jelentsen problémát fedelet biztosítani a saját és a családja feje fölé!

Külföldön élő magyarok

Saját példánkból tudjuk, hogy milyen sok nehézségbe ütközhet az a külföldön élő magyar, aki Magyarországon szeretne ingatlant vásárolni.

Szeretnénk a külföldön élő magyarokat segíteni az ingatlanvásárlásban – az otthonteremtés céljából, a hazaköltözés reményében.

Ingatlanpiac

Szeretnénk a bonyolult, de mégis mindenkit foglalkoztató ingatlanpiacot átláthatóvá és érthetővé tenni az emberek számára, hogy tájékozott és megalapozott döntést hozhassanak az otthonuk vagy a befektetésükkel kapcsolatosan. 

Továbbá szeretnénk a magyar ingatlankultúrát megreformálni: beleértve az ingatlanosok társadalmát és ezáltal a róluk alkotott képet pozitív irányba terelni.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

IGEN!