Close

Ismerj meg minket!

Gépészből ingatlanos?

Mind a ketten a BME gépészmérnöki karán végeztünk. Sándor a grazi AVL-nél dolgozott, ahol három évig projektvezető volt, Gábor pedig a budapesti ThyssenKrupp-nál szoftverteszt automatizálással foglalkozott.

Honnan jött mégis az ingatlanozás? Már hat éve annak, hogy Sándor megvette az első lakását Budapesten. Akkor jött a felismerés, hogy itt bizony nagyon sok mindent lehetne máshogy csinálni a magyar lakáspiacon.

Így néhány befektetési projektet követően meg is alapítottuk a cégünket, a VESTAGO-t. Illetve ekkor kezdtük el jogász-barátunkkal, Dr. Vizer Tamással az IngatlanRevü magazint is.

Kotán Gábor
Kotán Sándor

Merre tartunk?

A kezdetek óta sikerült a multinacionális vállalatoknál tanult mentalitást és módszereket átültetnünk a lakóingatlanok világába. 


Azóta is töretlenül tartunk a célunk felé: szeretnénk egyszerűvé tenni az egész vásárlási és eladási procedúrát.

IngatlanRevü

IngatlanRevü

Ingatlanról, élesen! Az IngatlanRevü egy általunk gondozott online ingatlan magazin. Egy kedves jogász barátunk társaságában ingatlanokkal kapcsolatos kérdésekről rántjuk le a leplet és nézünk utána részletesen, hogy naprakész és hasznos információkat, illetve tanácsokat kaphassanak az olvasóink.

Interjúk, esettanulmányok, hírelemzések, különböző gazdasági és műszaki elemzések, illetve kutatások, valamint tanács és tipp jellegű cikkeket publikálunk.

Nevünk

A VESTAGO a „vesta” és az „agora” szavakból alkotott szójáték, amely az ingatlan kettős szerepét jelképezi az életünkben. A Vesta – a családi tűzhely és az otthon istennője – az ingatlanunk és az otthonunk érzelmi szerepének fontosságára utal. Az agora – a piactér és a városközpont – az ingatlanunk, mint az egyik legfontosabb vagyontárgyunk gazdasági üzenetét szimbolizálja.

Küldetésünk

Szeretnénk a bonyolult, de mégis mindenkit foglalkoztató ingatlanpiacot átláthatóvá és érthetővé tenni az emberek számára, hogy tájékozott és megalapozott döntést hozhassanak az otthonuk vagy a befektetésükkel kapcsolatosan.

Továbbá szeretnénk a magyar ingatlankultúrát megreformálni: beleértve az ingatlanosok társadalmát és ezáltal a róluk alkotott képet pozitív irányba terelni.

Néhány megbízásunk

Néhány példa korábbi projektjeinkből:

Rólunk írták

Erzsébet
Erzsébet
Barátnőm ajánlotta a Vestagot. Nagyon meg vagyok velük elégedve, mert sikerült gyorsan eladniuk a Soroksári házamat.
István
István
Sanyi a szaktársam volt az egyetemen, és örömmel fordultam hozzájuk segítségért, amikor belekezdtünk a házvásárlásba. Három hónap alatt megtaláltuk az ideális választást, egy felújított családi házat Pestszentimrén. Folyamatosan segítettek, mentek a közös ötletelések és keresgélések, a megtekintésekkor pedig tényleg mindent átnéztek. Remélem, már nem kell költözködnünk, de ha igen, mindenképp újra őket fogom megkeresni. :-)
Tamás
Tamás
A belvárosi lakásom eladásában kértem a segítségüket. Sikerült jó áron, két hónap alatt eladniuk a lakást. Egy apró probléma merült fel még az első bemutatás alkalmával: a szomszédom telefonszámát megadták az érdeklődőnek - de ez tényleg csak apróság. Egyébként jó szívvel tudom ajánlani őket. Nagyon lelkiismeretesek és segítőkészek!
Lázár
Lázár
Egy zuglói lakás felmérésében segítettek: egészen konkrétan a diagnosztikai csomagot rendeltük meg tőlük. Nagyon jó döntés volt, mert már közel jártunk az ajánlattételhez, de több turpisság is kiderült (gázóra a hálószobában van, a szekrény mögött komoly felázásokat találtak), így szerencsére még időben elálltunk a vételi szándékunktól. Köszönöm ezúton is a segítséget!

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

IGEN!