Close

Eladnád az ingatlanod?

Az ingatlanpiac erdejében könnyű eltévedni, de mi segítünk! 

CSOMAGOK

Csomagjainkat gondos munkával, úgy állítottuk össze, hogy kész megoldásokat nyújtsanak azokra a gyakori problémákra, amelyekkel ingatlanvásárlóként szembetalálhatod magad!

Mindezt fix áron, jutalék nélkül!

Sőt! Columbus csomagunkat ingyenesen is kipróbálhatod!

COLUMBUS
 • Félsz, hogy lemaradsz valamilyen jó vételről?
 • A rengeteg hirdetés közül nem tudod, melyikkel lenne érdemes foglalkoznod?
 • Nem szeretnél csalódottan távozni egy megtekintésről?
 • Nem akarsz több tucat ingatlant megnézni, amíg megtalálod az Igazit?

Nem kell a rossz vételekkel foglalkoznod, koncentrálj csak az igazán jókra!

A több tucat ingatlan közül mi kipucoljuk Neked a rossz vételeket! A kritikus információkat az ingatlanokról begyűjtjük. Majd ezt követően, a Te rostádon is áthaladt ingatlanokat személyesen is felmérjük. Így összegyűjtjük Neked azokat a vételeket, amelyekkel valóban érdemes foglalkoznod! Bízd ránk magad teljesen már az elejétől, vagy kormányozzuk közösen hajót és keressünk közösen – ez már a Te választásod, de mi szakértőként mindkét esetben melletted leszünk!

Készen állsz, hogy felfedezzük a piacot?

ÉRDEKEL!
SHERLOCK
 • Van már kiszemelt ingatlanod, de félsz a rejtett hibáktól?
 • Nem tudod, hogy valóban jó vétel, ár-érték arányban tényleg megéri?
 • Tartasz a kiszemelt ingatlan jogi és pénzügyi hátterétől?
 • Esetleg bizonytalan vagy, hogy valóban ő az Igazi? Van másik tetszetős ingatlan és nem tudsz választani?

Nyugodt szívvel dönthetsz a kiszemelt ingatlan megvásárlásáról!

Biztosítunk róla, hogy nem veszel zsákbamacskát! Részletesen diagnosztizáljuk az általad kiszemelt ingatlant. Műszaki, jogi és pénzügyi átvilágítást végzünk, felkutatva az ingatlan teljes hátterét. Az eredményeket számszerűsítve jelentjük feléd, hogy objektív mércét kaphass, amire megalapozhatod a végső döntésedet.

Készen állsz, hogy nagyító alá vegyük a kiszemeltedet?

ÉRDEKEL!
THEMIS
 • Ügyvédet keresel az adásvételhez?
 • Segítségre van szükséged a vásárlást követő adminisztratív teendők sokaságában?

A kiszemelt ingatlanodat gördülékenyen megvásárolhatod!

Az adásvételnél ügyvédet biztosítunk számodra, majd igény esetén a földhivatali, a birtokbavételi, a közmű szolgáltatói és a közös képviseleti feladatokat is elintézzük helyetted.

Készen állsz, hogy kiszemeltedet gördülékenyen megszerezhesd?

ÉRDEKEL!

TELJES TÁMOGATÁS

Segítünk a vásárlás teljes folyamatán, és még azon is túl!

Egyik legnagyobb vagyontárgyadról kell döntened. Sok benned a kérdés? Bízd ránk magad! Engedd, hogy mentoráljunk a vásárlás teljes folyamatán. 

 • A kezdetekkor átbeszéljük az elképzeléseidet, majd nekiállunk felkutatni a legjobb ingatlanokat.
 • A közösen kiválasztott ingatlanokat megtekintjük és felmérjük, majd értékeljük, egyrészt a piac értékrendje, másrészt – ami még ennél is fontosabb – a Te értékrended szerint!
 • Az eredményeket számszerűsítve jelentjük feléd, hogy objektív mércét kaphass, amire megalapozhatod a végső döntésedet.
 • Több ingatlan esetén fajlagosított ár-érték elemzést végzünk, ami által segítünk, hogy almát az almával és ne körtével vethess össze.
 • A felújításra szoruló ingatlanok esetén egy kisebb felújítási tervezetet is készítünk, látványtervvel és nagyságrendileg becsült várható költségekkel.
 • Ezt követően Neked már csak ki kell választani az Igazit a tálcán kínált lehetőségek közül!
 • Az adásvétel során képviselünk: segítünk az ajánlattételben és az alkupozíciók kezelésében. A jogi képviseleted is biztosítjuk, illetve pénzügyi és műszaki kérdésekben profi partereink állnak a rendelkezésedre.
 • Az adminisztratív teendőket is ránk bízhatod, illetve a költözésben is segítünk, hogy a vásárlás után már egyből otthon érezhesd magad!


INGYENES TANÁCSADÁS

Segítünk az első lépésekben, hogy egyedül is nekivághass és elkerülhesd a főbb buktatókat!

Tudtad, hogy az esetek közel tíz százalékában a kifizetett foglalót elbukják a vevők? Tudtad, hogy sok esetben a friss tulajdonosokat pár éven belül jelentős váratlan kiadás éri a nem megfelelően felmért műszaki állapot miatt? Ne hagyd magad! Segítünk pályára állítani az otthonod megtalálását, hogy a buktatókat elkerülhesd! Átbeszéljük az elképzeléseidet és segítünk összeegyeztetni a jelenlegi piaci körülményekkel, hogy tudatosan és hatékonyan tudj belevágni a keresésbe. Továbbá útmutatást adunk a vásárlás pontos menetéről, illetve a jogi és finanszírozási kérdésekről. Mindezt egy kávé mellett, teljesen ingyenesen! 

Szeretnél ingatlant vásárolni? Esetleg már nyakig benne vagy? Kérdezz tőlünk bátran és mi mindent megteszünk, hogy kérdéseidre választ találjunk!

TOVÁBBI RÉSZLETEK IS ÉRDEKELNEK?

IGEN!